Procedura de constatare/diagnosticare (Estimate fee)
Ce costuri presupune procedura de constatare?
 

Constatarea/Diagnosticarea este gratuita. Echipamentele vor fi analizate/diagnosticate gratuit si un cost estimativ pentru reparatie va fi adus la cunostinta clientului in cel mai scurt timp. Clientul poate refuza costul estimativ al diagnosticarii din orice motiv si fara nici o justificare. In situatiile in care nu se poate obtine un diagnostic sau reparatia echipamentului nu poate fi realizata in atelierul Kamerawerk la solicitarea clientului se vor pune la dispozitie coordonatele unui service autorizat de producatorul echipamentului respectiv

Formular reparatie

 

Items will be assessed by our technician at Kamerawerk Customer Care and an estimate will be raised for servicing / repair costs in accordance with labor / parts necessary. The estimate will be comunicated to the customer in due course. The failure will be corrected after the customer has signed Kamerawerk’s quotation / cost estimate. If for any reason the customer decline the estimate there will be no charge/ general fee, except for the return/shipping/handling costs. In case a repair by Kamerawerk Photo Technologies is not possible, a manufacturer‘s certified workshop will be assigned upon request.

 

Termene de predare (Turnaround time)
Cat dureaza reparatia?

 

Toate comenzile de reparatii se primesc/predau exclusiv la sediul din Bucuresti Str.Ruschita Nr.7 de luni pina vineri intre orele 08:00-16:00 si vor fi procesate in ordinea intrarii lor in atelier. Timpul mediu de asteptare pentru procedurile Clean&Check este de 72h, pentru lucrarile de complexitate minora intre 7-15 zile lucratoare iar pentru procedurile majore se pot depasi uneori 30 de zile lucratoare. In situatile care impun reconstructia unor componente si in sezon (mid-April through mid-October) pot aparea intarzieri semnificative de pina la 6 saptamani.

 

Clean & Check
Ce inseamna Clean & Check?

 

Procedura Clean&Check este realizata numai asupra unui echipament 100% functional si este complet neinvaziva. Procedura nu este acoperita de garantia Kamerawerk intrucat nu se realizeaza efectiv nici o reparatie. Operatii efectuate in cadrul unei proceduri Clean&Check pentru Digital/Analog SLR/DSLR/(D)Rangefinder Bodies&Lenses:

  • Curatare externa (inclusiv caseta vizor lagare si negru absolut)
  • Testare obturator (M/AM), testare sistem control expunere, AF test (acolo unde se aplica)
  • Curatare suprafata de captura/senzor CCD/CMOS
  • Confirmare PC Sync date/proces (computer synchronization)
  • Refacerea izolatiilor de obscuritate/amortizare
  • Curatare oglinda suboglinda si TTLFS
  • Curatare externa GI/GS Grup Inferior/Grup Superior
  • Confirmare functii/parametrii de operare
  • Update firmware (la solicitare client)

Orice problema descoperita in timpul procedurii Clean&Check va fi diagnosticata si adusa la cunostinta clientului cu precizarea unui cost estimativ.
 

Garantia europeana
Garantia lucrarilor de reparatii efectuate la Kamerawerk

 

Toate lucrarile de reparatii executate in cadrul atelierului Kamerawerk sunt acoperite de o garantie europeana standard de 90 de zile de la data receptionarii echipamentului. Pentru mai multe informatii despre acoperirea garantiei Kamerawerk va invitam sa consultati sectiunea Termeni si Conditii