Procedura de diagnosticare

Ce costuri implica constatarea?

Constatarea este gratuita. Echipamentele vor fi investigate gratuit si un cost estimativ pentru reparatie va fi adus la cunostinta clientului in cel mai scurt timp. Clientul poate refuza costul estimativ din orice motiv si fara nici o justificare. In situatiile in care nu se poate obtine un diagnostic sau reparatia echipamentului nu poate fi realizata in atelierul Kamerawerk la solicitarea clientului se vor pune la dispozitie coordonatele unui service autorizat de producator.
Termene de solutionare/predare

Cat dureaza reparatia?

Toate comenzile de reparatii se primesc/predau exclusiv la sediul din Bucuresti Str.Ruschita Nr.7 de luni pina vineri intre orele 10:00-16:00 si vor fi procesate in ordinea intrarii lor in atelier. Timpul mediu de asteptare pentru procedurile Clean&Check este de 72h, pentru lucrarile de complexitate minora intre 7-15 zile lucratoare iar pentru procedurile majore se pot depasi uneori 30 de zile lucratoare. In situatile care impun reconstructia unor componente si in sezon (mid-April through mid-October) pot aparea intarzieri semnificative de pina la 6 saptamani.
Procedura Clean & Check

Ce inseamna Clean & Check?

Procedura Clean&Check este realizata numai asupra unui echipament 100% functional si este complet neinvaziva. Procedura nu este acoperita de garantia Kamerawerk intrucat nu se realizeaza efectiv nici o reparatie. Operatii efectuate in cadrul unei proceduri Clean&Check pentru Digital/Analog SLR/DSLR/(D)Rangefinder Bodies&Lenses: Curatare externa (inclusiv caseta vizor lagare si negru absolut)Testare obturator (M/AM), testare sistem control expunere, AF test (acolo unde se aplica)Curatare suprafata de captura/senzor CCD/CMOS Confirmare PC Sync date/proces (computer synchronization) Refacerea izolatiilor de obscuritate/amortizare Curatare oglinda suboglinda si TTLFS Curatare externa GI/GS Grup Inferior/Grup Orice aspect descoperit in timpul procedurii Clean&Check va fi analizat si adus la cunostinta clientului cu precizarea unui cost estimativ.
Garantia europeana

Garantia lucrarilor de reparatii efectuate la Kamerawerk

Toate lucrarile de reparatii executate in cadrul atelierului Kamerawerk sunt acoperite de o garantie europeana standard de 90 de zile de la data receptionarii echipamentului. Pentru mai multe informatii despre acoperirea garantiei Kamerawerk va invitam sa consultati sectiunea